Instant Gaming EU
 
 

Köp Project Winter

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Project Winter är ett online-spel för flera spelare som utmanar spelarna att samarbeta för att överleva den hårda vintermiljön. Målet med spelet är att upp till åtta spelare ska samarbeta och ta sig igenom flera steg av intensivt vinterväder samtidigt som de undviker hot som fällor, monster och andra faror. Spelarna delas in i två lag: överlevare och förrädare. De överlevande måste samarbeta med sina lagkamrater för att samla in resurser, bygga skydd, uppfylla mål och slutligen fly från den frusna vildmarken levande. Förrädare har ett extra syfte som kräver att de saboterar lagets ansträngningar utan att upptäckas av medspelare eller AI-kontrollerade monster.



    Project Winter har fantastisk grafik som fångar skönheten i ett kallt vinterlandskap samt intensiv spelmekanik som kräver snabbt tänkande och strategisk planering av alla inblandade spelare. Med sin unika blandning av kooperativt spel mellan överlevande och förrädiska handlingar från förrädare erbjuder Project Winter spelarna ett spännande äventyr fyllt av förräderi och spänning vid varje vändning! Dessutom innehåller Project Winter också olika anpassningsalternativ så att du kan skapa din egen unika karaktärsdesign för varje spelomgång.



    Om du letar efter en spelupplevelse online, så leta inte längre än tillProject Winter! Slå dig ihop med vänner eller främlingar när du kämpar dig fram genom förrädiska väderförhållanden och försöker överlista motståndarna i denna spännande flerspelarupplevelse som väcks till liv av den fantastiska visuella bilden och den intensiva spelmekaniken.

    Läs mer

    De bästa priserna för Project Winter

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Project Winter

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev