Instant Gaming EU
 
 

Köp Ni no Kuni Wrath of the White Witch Remastered

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ni No Kuni: Wrath of the White Witch är ett rollspel som utvecklats i samarbete med Studio Ghibli. Det är en fängslande berättelse som följer ett barn vid namn Oliver när han reser till en annan värld för att rädda den stora visdomaren Alicia, som delar en koppling med hans avlidna mor, i hopp om att återföra henne till livet.

    Denna vackra klassiska berättelse låter dig utforska en frodig värld full av märkliga varelser och magi medan du hittar medel för att fullfölja ditt uppdrag. Du kommer att hitta många vänner som hjälper dig under dina äventyr, men också många olika fiender att bekämpa.



    Ni No Kuni: Wrath of the White Witch spelas i tredjepersonsvy och har ett dynamiskt stridssystem som blandar taktiska element i realtid och turordningsbaserade element för att ge en fantastisk rollspelsupplevelse.



    Originalspelet lanserades ursprungligen 2011 för PlayStation 3, men den nyligen remastrade versionen har förbättrad grafik och finns tillgänglig på olika plattformar. Det kombinerar fantastisk berättelse med vacker grafik och en mästerlig musik komponerad av Joe Hisaishi för att leverera ett episkt äventyr som du aldrig kommer att glömma.



    Läs mer

    De bästa priserna för Ni no Kuni Wrath of the White Witch Remastered

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Ni no Kuni Wrath of the White Witch Remastered

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev