Instant Gaming EU
 
 

Köp MONKEY KING: HERO IS BACK

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Följ med en av de mest kända karaktärerna i den klassiska kinesiska historien i ett episkt äventyr baserat på den populära animationsfilmen Journey to the West från 2015: Den stora visans återkomst.



    Huvudpersonen i det här äventyret är en ung som hittar en grotta där Apkungen har varit förseglad de senaste 500 åren. Efter att omedvetet ha befriat honom från fängelset attackeras pojkens by av monster, en serie händelser sätts igång. Endast samarbetet mellan den unge pojken och den allsmäktige Apkungen kommer att leda till räddningen av bebisarna från byn, som annars kommer att offras för att skapa elixir för monstrenas onda herre.



    Monkey King: Hero is Back tar dig genom tio olika nivåer fulla av monster. Du kommer att ta kontroll över Apkungen och bekämpa dem i episka strider fulla av action. Du kommer att släppa loss kraftfulla kombinationer och avslutningar när du behärskar användningen av den uppsjö av föremål och färdigheter som finns tillgängliga för dig och går framåt genom äventyret.



    Byns öde ligger i dina händer. Kommer du att hjälpa Apkungen att förgöra de onda monstren och ta hem segern?



    Läs mer

    De bästa priserna för MONKEY KING HERO IS BACK

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om MONKEY KING: HERO IS BACK

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev