Instant Gaming EU
 
 

Köp The Fisherman: Fishing Planet

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det här är det perfekta spelet för dem som älskar natur och sportfiske. The Fisherman: Fishing Planet är en simulator som återskapar fiske med extrem detaljrikedom, så att du kan öva på din favoritupplevelse utan att lämna ditt hem.



    Spelet innehåller 143 arter av fisk hela utseende och beteende har studerats i detalj för att göra spelet så verkligt som möjligt. Fantastisk grafik representerar nitton sjö- och flodmiljöer som sträcker sig från Volga i Ryssland till Everglades i Florida, vilket gör att du kan uppleva fiske på några av världens vackraste platser. En dag/natt-cykel och ett säsongssystem bidrar till att fullborda den bästa fiskeupplevelsen eftersom förhållandena förändras under året.



    Och om vi pratar om fiskeutrustning erbjuder The Fisherman: Fishing Planet dig mer än tusen olika artiklar att välja mellan, alla med unika fysikaliska egenskaper. Du måste lära dig om dem för att hitta de bästa alternativen och få en bra fångst i varje situation.



    Vare sig du vill koppla av lite eller tävla mot andra fiskare i kooperativa eller enspelarevenemang har The Fisherman: Fishing Planet allt du behöver för att utöva din favoritsport.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Fisherman Fishing Planet

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om The Fisherman: Fishing Planet

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev