Instant Gaming EU
 
 

Köp Supraland

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Supraland är ett action-äventyrsspel som utvecklades av Supra Games. I spelet tar spelaren på sig rollen som en karaktär i den magiska världen Supraland och utforskar vidsträckta landskap fyllda med unika varelser och farliga hinder.



    Spelet har 3D-plattformselement när spelarna färdas genom farliga miljöer, slåss mot mäktiga fiender, samlar föremål och genomför utmaningar för att gå vidare mot slutet. De kan också använda sig av olika vapen, prylar och förmågor som dubbelhopp och teleportering för att övervinna hinder.



    Supraland Innehåller över 100 nivåer som utmanar spelarna att använda sin problemlösningsförmåga och strategiska taktik för att överleva fiendens attacker. Pusslen blir allt svårare när spelarna avancerar genom varje nivå och måste förlita sig på sina reflexer och sitt snabba tänkande för att lyckas. Spelet har också levande grafik som ger liv åt varje nivås atmosfär och underhållande musik som ger extra djup åt spelupplevelsen.



    Spelarna kan också utforska stora kartor fyllda med hemligheter och bonusar, interagera med icke-spelbara karaktärer för att få hjälpande tips, anpassa sin karaktär med upplåsbara skinn, ta sig an bossar och mycket mer! Med sina spännande actionsekvenser, utmanande pussel och engagerande utforskningselement kommer Supraland säkert att erbjuda en oförglömlig spelupplevelse!

    Läs mer

    De bästa priserna för Supraland

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Supraland

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev