Instant Gaming EU
 
 

Köp Supraland Six Inches Under

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ge dig ut på ännu ett vilt äventyr i denna uppföljare till Supraland. Supraland Six Inches Under är en metroidvania i första person och tar dig in i en underjordisk värld fylld av platser att utforska, pussel att lösa och monster att bekämpa.



    Det började som ett DLC till originalspelet, men det fortsatte att växa och växa tills det nu är en egen sak. Du spelar som Blue Plumber, en leksak precis som resten av dina vänner. När barn börjar kratta trädgården där du bor förstörs hela din stad och ni faller alla ner i ett hål och hamnar i en underjordisk värld. Där hittar du Cagetown, som styrs av en inte så ond baron. Ditt mål: nå den översta våningen i Cagetown och klättra tillbaka till den ytliga världen.



    Utforska Cagetown och ta så mycket byte som möjligt i form av mynt och kistor. Använd din hackspade för att röja en väg genom både stenar och fiender. Hitta gömda områden och lös knepiga pussel för att komma vidare i berättelsen.



    Dessutom är spelet fyllt med massor av skämt och skämt som driver med andra videospel som Super Mario. Supraland Six Inches Under förbättrar det som gjorde originalet Supraland fantastiskt. Det är det bästa man kan spela innanSupraland 2 kommer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Supraland Six Inches Under

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Supraland Six Inches Under

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev