Eneba COM
 
 

Köp Lumberjack's Dynasty

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Lumberjack's Dynasty är en unik upplevelse som kombinerar livssimulering med rollspel för att du ska kunna leva som en äkta skogshuggare. Om du gillar att hugga ved är du på Lumberjack's Dynasty i spetsen för ett timmermansläger som du har ärvt från din far. Ditt uppdrag är att göra det lönsamt igen och skapa din egen verksamhet kring träproduktion.



    I detta livssimuleringsspel måste du göra allt arbete själv, med början i reparationen av de arbetslokaler som du har ärvt och som knappt går att använda nu. Från ditt nya hem till det gamla sågverket är allting skadat och har lidit av tidens tand, och du kommer att börja med bara några få verktyg och de besparingar du har från ditt tidigare liv i staden. Du kommer att behöva sköta din ekonomi och arbeta mycket för att bygga upp allt och sedan börja fälla träd för att få igång ditt företag. Om det inte är tillräckligt med arbete för dig måste du också ta hand om din familj för att skapa en dynasti av skogsarbetare som kommer att följa dina steg och fortsätta ditt arv.



    Lumberjack's Dynasty är mer än bara en simulering av skogsavverkning. Den levererar en komplett upplevelse med fokus på ditt liv som skogshuggare och täcker alla aspekter av din verksamhet som skogshuggare, så att du kan skapa ett imperium som du kan föra vidare till dina barn, men också ge dig gott om tid att njuta av både ditt liv i skogen och din familj.

    Läs mer

    De bästa priserna för Lumberjack's Dynasty

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Lumberjack's Dynasty

    MaxGames
    MaxGames
    2020 cuo 30 14:22 dlcompare.fr
    Excellent jeu de simulation, pour les fans du jeu Famer's Dynasty, vous allez aimer, c'est le deuxième jeu des développeurs, vous allez vite retrouver les mécaniques de Farmer's Dynasty dans celui ci. Rénovation, famille, et gestion de sa scierie ! Je recommande ! Cependant attention : Jeu en Anglais (Pour le moment) Jeu en E.A (mais vous pouvez être confiant, les développeurs travaillent et écoutent leur communauté) ! Bon jeu à toutes et tous !
    Utmärkt simuleringsspel, för fans av Famer's Dynasty, du kommer att gilla det, det är det andra spelet av utvecklarna, du kommer snabbt att hitta mekaniken i Farmer's Dynasty i denna. Renovering, familj och förvaltning av sitt sågverk! Jag rekommenderar den! Men var försiktig: Spel på engelska (för tillfället) Spel i E.A (men du kan vara säker på att utvecklarna arbetar och lyssnar på sin gemenskap)! Bra spel till alla!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev