Instant Gaming EU
 
 

Köp Unrailed!

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    IUnrailed! måste du samarbeta med dina vänner för att förhindra att ditt tåg kraschar. I detta roliga och kaotiska co-op-spel för flera spelare måste ditt team samarbeta för att bygga en järnväg i en procedurellt genererad värld. Uppgradera ditt tåg, förhandla med landets invånare och gör allt du kan för att hindra tåget från att köra av spåren.



    För att vinna måste du fortsätta att bygga ett spår som tåget kan köra på. Ditt lag måste samtidigt samla in resurser och bygga rälsen för att hålla tåget igång. Du har dock bara ett verktyg av varje typ att använda. Kommunikation och samarbete är nycklarna!



    Bygg dig en väg genom olika miljöer: berg, skogar, snötäckt terräng och mycket mer. En ny utmaning väntar dig i varje värld du väljer. Tack och lov kan du utrusta och uppgradera ditt tåg med olika vagnar som hjälper dig på din resa. Lägg till en atommotor, använd en uppgraderad hantverksvagn eller inkludera en laddningsanordning för att hålla din utrustning igång.



    Unrailed! har flerspelarlägen online och lokalt samarbete, där upp till fyra spelare kan arbeta tillsammans eller i par och gå mot varandra. Spela i ändlösa, snabba eller sandlåda-lägen. Njut av kaoset och förvirringen när du desperat försöker hålla tåget igång oavsett vad som händer. Alla ombord!

    Läs mer

    De bästa priserna för Unrailed!

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Unrailed!

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev