Instant Gaming EU
 
 

Köp Train Station Renovation

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Train Station Renovation är ett spel där du måste bygga om, renovera och bygga om din egen tågstation. Du kommer att kunna välja material för väggar, golv, tak och mycket mer när du skapar din idealiska järnvägshubb. Allt eftersom du går framåt i spelet kommer du att låsa upp nya föremål som tåg och dekorationer som kan hjälpa dig att få din station att sticka ut från mängden.



    I Train Station Renovation tar spelarna på sig den viktiga rollen som stadsplanerare när de måste välja klokt hur de bäst använder sina begränsade resurser för att bygga en framgångsrik järnvägsstation. Spelarna måste också förvalta sin budget noggrant medan de navigerar genom svåra beslut som huruvida de ska investera i vissa infrastrukturuppgraderingar eller bekvämligheter eller inte; allt medan de ser till att de förblir konkurrenskraftiga i förhållande till andra stationer genom att erbjuda bra kundservice och tillhandahålla attraktiva tjänster för pendlare.



    Det här strategibaserade spelet erbjuder en underhållande upplevelse för alla spelare som letar efter något unikt! Med sin realistiska grafik som skildrar livet inne på en livlig tågstation full av pendlare som rusar runt känns det som om du själv är en del av händelsen! Oavsett om du spelar ensam eller utmanar vänner online via flerspelarläget Train Station Renovation kommer garanterat att ge dig många timmars underhållning!

    Läs mer

    De bästa priserna för Train Station Renovation

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Train Station Renovation

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev