Instant Gaming EU
 
 

Köp Secret Neighbor

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Secret Neighbor är ett skräckspel med flera spelare som utvecklats av tinyBuild Games. I spelet tar spelarna på sig rollen som modiga barn som försöker rädda sin vän från en ondskefull grannes mystiska hus.



    Spelet har ett intensivt spelupplägg då spelarna smyger runt för att undvika att bli upptäckta, letar efter gömda nycklar och löser pussel för att hitta sin försvunna vän. De kan också samarbeta med andra spelare för att utforska olika områden, hitta användbara föremål och ta sig ut ur huset levande.



    Secret Neighbor Innehåller flera svårighetsgrader som utmanar spelarna att använda smygtaktik, utnyttja specialförmågor och besegra utmanande bossar. De kan också anpassa sina karaktärer, få tillgång till uppgraderbara outfits och använda smarta strategier för att övervinna hinder.



    Spelet har också en uppslukande ljuddesign och atmosfärisk grafik som skapar en spänd atmosfär. Med sina fängslande berättelseelement och spännande spänningsmoment kommer Secret Neighbor säkert att bli en spännande resa in i okända områden!

    Läs mer

    De bästa priserna för Secret Neighbor

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Secret Neighbor

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev