Instant Gaming EU
 
 

Köp Argonus and the Gods of Stone

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stig in i en värld av myter och legender i Argonus and the Gods of Stone, ett äventyrspusselspel i första person som utspelar sig i det antika Grekland. Du är Argonus, son till skeppsbyggaren som tillverkade Argo. Du vaknar upp på stranden efter att detta berömda fartyg har gjort skeppsbrott och hela dess besättning förvandlats till sten. Vad var det som hände? Vem är ansvarig? Med gudinnan Athenas vägledning vandrar du inåt landet för att söka svar och hitta en väg hem. Din odyssé börjar här.



    Utforska en mystisk ö som befolkas av gudar och djur från den grekiska mytologin och som inspirerats av Ray Harryhausens filmer. Sök gudarnas gunst genom att uppfylla deras heliga uppgifter. Lös invecklade och utmanande pussel som kräver föremål eller ledtrådar från hela ön. Kämpa mot legendariska varelser, bland annat gripen, harpan och den vilda minotauren. Följ dina framsteg med hjälp av en karta och dagbok i spelet. Slutligen kan du lyssna på det vackra berättandet av Betsy Brantley (Princess Bride, Who Framed Roger Rabbit?) som spelar den episka poesins musa Calliope.



    Argonus and the Gods of Stone är en värld av gudar och monster. Har du vett och list nog att möta dess utmaningar och hitta vägen hem?

    Läs mer

    De bästa priserna för Argonus and the Gods of Stone

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Argonus and the Gods of Stone

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev