Instant Gaming EU
 
 

Köp Praetorians - HD Remaster

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Praetorians - HD Remaster är ett strategispel i realtid (RTS). Men fans av spelet kommer att bli glada över att få veta att det har fått en stor översyn för att göra det kompatibelt med moderna spelsystem. Spelet utspelar sig i en av de mest fascinerande perioderna i mänsklighetens historia, nämligen uppkomsten av det romerska imperiet. Spelarna kommer att kliva in i Julius Caesars skor och befalla de enorma arméer som han kontrollerar för att uppnå dominans över Medelhavsvärlden.



    Ett av de mest märkbara inslagen i Praetorians - HD Remaster är den fantastiska high-definition-grafiken som ger spelets värld liv. Spelet har omskapats i högupplöst form, vilket gör det kompatibelt med moderna spelsystem och ger det ett visuellt tilltal som är svårt att ignorera. Spelarna kommer att kunna se de intrikata detaljerna hos trupperna, arkitekturen och den naturliga miljön, som alla har förbättrats för att ge en uppslukande spelupplevelse. En annan aspekt av Praetorians - HD Remaster som skiljer det från andra RTS-spel är betoningen på taktiskt spelande. Spelet kräver att spelarna tänker kritiskt och strategiskt på sina beslut och väljer rätt trupper, formationer och taktik för att besegra sina motståndare. Det finns hundratals olika trupptyper att välja mellan, inklusive infanteri, kavalleri, bågskyttar och belägringsvapen, och varje typ har sina styrkor och svagheter. Spelarna måste använda dem till sin fulla potential om de hoppas kunna lyckas i spelets strider.



    Sammanfattningsvis är Praetorians - HD Remaster ett spel som garanterat kommer att glädja fans av RTS-spel, älskare av historia och alla som uppskattar välgjorda spel. Den fantastiska högupplösta grafiken, betoningen på taktiskt spelande och den fascinerande historiska perioden som spelet utspelar sig i gör att det blir en uppslukande och underhållande upplevelse. Oavsett om du är ett gammalt fan av spelet eller nybörjare har det aldrig funnits en bättre tidpunkt att hoppa in och uppleva Praetorians värld.

    Läs mer

    De bästa priserna för Praetorians HD Remaster

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Praetorians - HD Remaster

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev