Instant Gaming EU
 
 

Köp The Strange Story Of Brian Fisher: Chapter 1

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Strange Story of Brian Fisher: Chapter 1 är ett spännande escape room pussel-spel om en detektiv som letar efter sin far. Hans far försvann 20 år före händelserna i spelet och förklarades död då han försvann. Brian Fischer vägrar att tro att hans far dog utan tror att hans fars försvinnade har med en av hans pappas vetenskapliga upptäckter att göra. Hans sökande leder honom till farliga personer och när han går genom en park blir han knockad. Han förs långt ut i skogen och vaknar upp i en isolerad stuga, inlåst i en bur. För att hjälpa Brian att fly måste du använda din intelligens och de föremål och ledtrådar som du hittar runt omkring dig, men att fly från buren är bara början.



    Lös utmanande och kryptiska pussel med hjälp av de ledtrådar du hittar, och undan för undan kommer du börja lösa mysteriet med hans fars försvinnande, identiteten på hans kidnappare och planerna dom har. Den mörka, kusliga och isolerade platsen med sina många kameror och ledtrådar ger en känsla av brådska och en känsla av att alltid vara övervakad.



    Den märkliga historien om Brian Fisher: Chapter 1 är väl balanserad mellan storyn och de pussel som spelet är centrerat kring, vilket gör att du känner att du löser ett mysterium snarare än att bara lösa pussel.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Strange Story Of Brian Fisher Chapter 1

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Strange Story Of Brian Fisher: Chapter 1

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev