Eneba COM
 
 

Köp Black Desert Online

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Lev ett andra liv i en fantasivärld medBlack Desert Online. Landet är i kaos när de mäktiga nationerna Calpheon och Valencia går i krig. Varje rike är fokuserat på att samla svarta stenar, maktföremål som kan ge dem herravälde över alla andra. Du, en äventyrare, måste navigera i denna miljö samtidigt som du skapar ett eget imperium.



    Build another self. Skapa en helt anpassningsbar karaktär och välj allt från längd, kroppstyp, ansikte och hudfärg till alla möjliga detaljer. Välj mellan 14 klasser, var och en med sin unika uppsättning färdigheter.



    Exciting Combat. Ta upp ditt vapen och slåss mot obevekliga monster i innovativa, snabba strider. Använd dina snabba reaktioner och din exakta kontroll för att utföra snygga kombinationer. Gå med i mäktiga gillen och gå mot andra gillen i storskaliga PvP-strider.



    Create your fantasy life. Du kan vara herre över din domän och kontrollera skatter, resurser och människor. Men om erövring inte lockar dig kan du resa runt i världen och delta i andra aktiviteter: odla, fiska, handla, fånga och tämja hästar, segla, pyssla och laga mat. En levande värld väntar på dig iBlack Desert Online.

    Läs mer

    De bästa priserna för Black Desert Online

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Black Desert Online

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev