Eneba COM
 
 

Köp Half-Life: Alyx

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Half-Life: Alyx markerar den stora återkomsten av Half-Life-serien och det var väl värt att vänta. Half-Life: Alyx är ett VR-spel som bygger på den nya Source 2-motorn och utspelar sig efter Black Mesa-incidenten och före händelserna i Half-Life 2, där den unga Alyx Vance och hennes far Eli tar sig an Combine-styrkorna som ockuperar City 17. Ni arbetar tillsammans med motståndsrörelsen för att hitta en svaghet i Combineförsvaret, men en dag blir din far tillfångatagen och planeras att föras till Nova Prospekt. Du ger dig ut på ett uppdrag för att rädda honom, men din väg hindras av en stad som är infekterad av blodtörstiga utomjordiska varelser.



    Världen i Half-Life har byggts om för VR med häpnadsväckande högupplöst grafik och expertutformad spelmekanik. Luta dig runt väggar för att skjuta på fiender. Skjut med en enda hand så att du kan ha den andra handen fri för att interagera med miljön. Ladda vapen manuellt mitt i en eldhagel eller när du är fångad i en Barnacle's grepp. Leta i containrar för att hitta förnödenheter och ammunition. Kasta flaskor för att distrahera vakterna. Hacka Combine-datorerna med hjälp av ditt multiverktyg. Gör allt detta med en realism som bara VR kan ge.



    Precis som med Gravity Gun i Half-Life 2 kan du manipulera föremål i miljön med dina Gravity Gloves. Använd handskarna för att stjäla ammunition från Combine-soldater eller avlyssna kastade granater. Du kan också använda dem för att manipulera Vortigaunt-energin och skapa en stråle som dödar allt i sin väg. Du kan också plocka upp en mängd olika vapen för att hjälpa dig i din attack, bland annat en vanlig pistol, ett hagelgevär, en maskinpistol och olika granater. Att lära sig ladda, sikta och skjuta snabbt i VR innebär skillnaden mellan liv och död.



    Och om huvudspelet inte räcker till har du Source 2-verktyg som låter dig bygga dina egna nivåer i spelet. De är perfekta för att skapa innehåll som onlinegemenskapen kan njuta av.



    Ta på dig VR-utrustningen och gör dig redo att kliva tillbaka in i Half-Life-serien medHalf-Life: Alyx. Det är dags att ta tillbaka planeten.

    Läs mer

    De bästa priserna för Half Life Alyx

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Half-Life: Alyx

    Water77
    Water77
    2021 skáb 22 23:40 dlcompare.es
    De las primeras sagas que jugué. La recuerdo con mucho cariño y esta entrega me hizo recordar muchas cosas bonitas. He jugado todos un par de veces y no me canso.
    En av de första sagorna jag spelade. Jag minns den mycket väl och den här delen fick mig att minnas många trevliga saker. Jag har spelat dem alla ett par gånger och jag kan inte få nog.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev