Eneba COM
 
 

Köp Overcooked! 2 - Too Many Cooks Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Overcooked! 2 - Too Many Cooks Pack är ett snabbt och kaotiskt matlagningsspel som går ut på att hantera upp till fyra kockar tillsammans. När du desperat försöker hålla dina beställningar i tid samtidigt som du hanterar allt svårare uppgifter är det lätt att bli överväldigad av allt kaos.



    Den här spännande expansionen bygger vidare på den redan hektiska kärnupplevelsen i Overcooked! 2 genom att introducera ännu fler kulinariska utmaningar och hinder för dig och ditt team av kockar att ta itu med. Med dessa fem smakrika nya kockar kommer du att skära, tärna och servera mästerliga rätter på nolltid. Först är Monkey Chef - Du kommer säkert att bli vild för deras frestande kaos. Andra är Calico Cat Chef - Höjden av sofistikering, denna katt är säker på att krossa hjärtan (och ägg!). Den tredje är Walrus Chef - En köksveteran som vet exakt vad som är vad - du kommer inte att hitta Walrus på jakt efter komplimanger. Nästa är Purple Alien Chef - Gör plats på din meny för en utomjordisk smakexplosion som garanterat kommer att beröra dina smaklökar. Slutligen, Unicorn Chef - Med fantastiska smaker och mystiska munsbitar har denna kock kokat ihop ett kök som är oöverträffat.



    Sammantaget ger Overcooked! 2 - Too Many Cooks Pack en spännande ny dynamik till spelet med sina unika nivåer, recept och bossar. Med sin fartfyllda action och online versus-lägen ger det spelare på alla nivåer en trevlig utmaning som säkert kommer att få dem att spela i timmar. Oavsett om du vill slå dig samman med vänner eller ta dig an rivaliserande kockar i en kamp om kulinarisk finess är det här paketet ett utmärkt tillskott till ditt Overcooked! 2-biblioteket.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Overcooked! 2

    De bästa priserna för Overcooked! 2 Too Many Cooks Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Overcooked! 2 - Too Many Cooks Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev