Overcooked! 2:s nya DLC finns redan tillgängligt

Overcooked! 2:s nya DLC finns redan tillgängligt
2020 suoi 7 10:26

Overcooked! 2 är så kul som ett flerspelarspel kan bli när du vill ha en trevlig stund med dina vänner. Oavsett om matlagning är något du gillar eller ej, så visar sig spelet vara utmanande och oerhört belönande när det gäller spelupplevelse, samtidigt som det innehåller en humoristisk vridning som kryddar blandningen. Även om det verkar som att kockarna du kontrollerar springer runt som huvudlösa höns så är de dömda att lida av olyckor på grund av kökens utformningar som du jobbar i, och om du är en skicklig spelare kommer du att kunna undvika de flesta av dessa oförutsägbara farorna som Overcooked! 2 kommer att utsätta dig för, och slutföra kundernas beställningar i tid.

Overcooked! 2 har redan några DLC-pack för att förhöja din upplevelse genom att addera nya kockar, nya omöjliga platser där du behöver laga mat och mer. Spelet har precis fått ett nytt DLC som lanserades igår. Sun's Out Buns Out innehåller nytt innehåll som spelarna får upptäcka, inklusive ett par nya hundkockar, recept med sommartema, fem nya kök, och några andra överraskningar.

 

DLC:et Sun’s Out Buns Out ger även tillbaka såsbehållaren som dykte upp första gången i DLC:et Carnival of Chaos. Du måste även vara förberedd på att hantera eldarna som dyker upp i ditt kök för det finns mycket att fira i sommar, och fyrverkerier kan leda till riktigt heta situationer på din arbetsplats. Självklart är det ett måste att koordinera ditt arbete med de andra spelarna om du vill klara utmaningarna i Overcooked! 2, men kom ihåg att det även kan vara ganska kul att sabotera köket.

Overcooked! 2 blir galnare än någonsin med DLC:et Sun's Out Buns Out. Det finns redan tillgängligt på PC och kommer snart till konsolerna.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev