Prova på Overcooked! 2 gratis

Prova på Overcooked! 2 gratis
2021 guov 11 21:56

När Nintendo Switch designades så var det en konsol som utformades speciellt med tanke på multiplayer. Konsolens bärbara funktioner och designen av Joy-Cons gör det enkelt att dela upplevelserna med dina vänner när du spelar vissa spel. Overcooked! 2 är ett av de speln som blir roligare ju fler spelare som är med. Galenskapen att försöka laga mat under press i ett kök som trotsar all logik tas till en ny nivå när du spelar spelet med dina vänner och förvandlar varje steg till ett kaos där rätter och ingredienser flyger omkring. Oavsett om du är en erfaren Overcooked! spelare eller om spelar serien för första gången så utgör Overcooked! 2 en utmaning som får ut ett antal timmars nöje av, speciellt när du delar det med andra människor.

 

 

Nu kan du kan ladda ner och spela Overcooked! 2 på Nintendos Switch utan att behöva betala för det från och med idag till och med den 16 februari. Du behöver ha ett Switch Online-konto för att kunna ladda ner spelet. Det ger dig gott om tid att upptäcka allt som spelet har att erbjuda, resa runt i världen och laga den bästa maten i de galnaste köken. Tänk på att det viktigaste i Overcooked! 2 är att koordinera vad du gör med de andra kockarna i köket för att kunna slutföra och leverera varje beställning i tid till de hungriga kunderna som väntar.

 

 

Om du gillar Overcooked! 2 och du bestämmer dig för att köpa det efter testperioden kan du hitta spelet och dess expansionspaket till bästa priset i vår jämförelsetjäns. Du kan få DLC:erna till spelet som en del av Overcooked! 2 Season Pass eller köpa dem separat, inklusive Night of the Hangry Horde, Carnival of Chaos, Campfire Cook Off, Surf 'n' Turf och Too Many Cooks Pack.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev