Eneba COM
 
 

Köp Age of Empires III: Complete Collection

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Age of Empires III: Complete Collection är ett strategispel i realtid som utvecklats av Ensemble Studios och publicerats av Microsoft Game Studios. Det är den tredje delen i Age of Empires-serien efter Age of Empires II. Spelet utspelar sig under kolonialtiden, som sträcker sig från början av 1500-talet till början av 1800-talet, och det kretsar kring att spelaren ska bygga och förvalta sina egna kolonier i den nya världen, med det yttersta målet att avancera genom tidsåldrarna och besegra andra civilisationer för dominans.



    Age of Empires III: Complete Collection innehåller ett kampanjläge för en spelare, där spelaren tar kontroll över Morgan Black och hans ättlingar när de ger sig ut på en resa genom den nya världen och möter olika historiska personer, som John Black, Nathaniel Black och Amelia Black. Kampanjen sträcker sig över tre akter, som var och en består av fem uppdrag, och i den får spelaren delta i viktiga händelser, som grundandet av Jamestown, Virginia, den amerikanska revolutionen och slaget vid Bunker Hill. Förutom kampanjläget erbjuder Age of Empires III: Complete Collection även ett flerspelarläge där spelarna kan tävla mot varandra i en mängd olika spellägen, som Deathmatch, Supremacy och Treaty. Spelet innehåller också ett brett utbud av civilisationer att välja mellan, var och en med sina unika enheter, strukturer och tekniker, såsom den brittiska, franska, spanska, portugisiska, nederländska, tyska, osmanska, ryska och aztekiska civilisationen.



    På det hela taget är Age of Empires III: Complete Collection ett välgjort realtidsstrategispel som erbjuder en rik och uppslukande upplevelse för spelare som är intresserade av kolonialtiden. Med sitt varierande utbud av civilisationer, sina stora och realistiska kartor och engagerande en- och flerspelarlägen erbjuder spelet en unik blandning av historisk noggrannhet och strategiskt spelande som garanterat kommer att tillfredsställa både casual- och hardcore-spelare.

    Läs mer

    De bästa priserna för Age of Empires III Complete Collection

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Age of Empires III: Complete Collection

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev