Instant Gaming EU
 
 

Köp Ultimate Chicken Horse

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne

Topprankade återförsäljare

    Ultimate Chicken Horse är ett roligt och underhållande plattformsspel utvecklat av Clever Endeavour Games som har tagit spelvärlden med storm. Det är ett spel som är utformat för att spelas med vänner, och det handlar om att bygga upp nivån medan du spelar, placera fällor och faror för att lura dina vänner, men försöka att inte lura dig själv.



    I det här spelet spelar du som en unik djurkaraktär och ditt mål är att nå slutet av nivån snabbare än dina vänner. För att uppnå detta måste du ta dig igenom banan genom att undvika dödsföraktande hinder och fällor, som studsande bollar, surrmaskiner, spikar och mycket mer. Den spännande aspekten av det här spelet är möjligheten att utforma hinderbanan i realtid, vilket gör den mer utmanande för dina konkurrenter, men samtidigt utmanande för dig själv. Spelmekaniken i Ultimate Chicken Horse är ganska engagerande och utmanande, och det betonar spelarens förmåga att lägga upp strategier och planera sina drag i förväg. När du spelar spelet kommer du att låsa upp olika föremål som hjälper dig att skapa din fallfyllda bana, dessa föremål sträcker sig från enkla plattformar till svårare hinder, och de kan alla kombineras på olika sätt för att skapa den ultimata utmaningen.



    Sammanfattningsvis är Ultimate Chicken Horse ett spel som är utformat för alla som älskar partyspel. Det är ett spel som kommer att hålla dig engagerad i flera timmar i sträck och du kommer aldrig att bli uttråkad av det. Spelet finns tillgängligt på de stora spelplattformarna, inklusive PC, Xbox, PlayStation och Nintendo Switch, och det har en enorm fanbase av hängivna spelare som alltid letar efter nästa bästa sätt att överträffa sina vänner. Så om du letar efter ett roligt och underhållande spel att spela med dina vänner är Ultimate Chicken Horse värt att kolla in.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ultimate Chicken Horse

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Ultimate Chicken Horse

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev