Instant Gaming EU
 
 

Köp Fishing: Barents Sea

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fishing: Barents Sea är en fiskesimulator utvecklad av Misc Games. Det ger spelarna chansen att leva livet som en professionell fiskare och delta i realistiska fiskeaktiviteter medan de utforskar de fantastiskt återgivna vattnen i Norges Barents hav.



    I spelets enspelarkampanj får spelaren ta kontroll över en fiskare som kämpar för att nå framgång. När de utforskar det öppna havet och olika hamnar måste de utföra uppgifter som att fånga specifika fiskar, utföra jobb eller leverera gods för att hålla sitt skepp igång och sitt bankkonto välfyllt. Spelarna kan också uppgradera sitt fartyg med bättre motorer och andra delar, vilket gör att de kan våga sig längre ut på havet i jakt på mer lukrativa fångster.



    Utöver kampanjen för en spelare har Fishing: Barents Sea också ett omfattande flerspelarläge med stöd för upp till 12 spelare som kan tävla mot varandra om ära. Här får lagen prova på en mängd olika fisketävlingar, till exempel tävlingar där de måste leverera så många fiskar som möjligt inom en viss tidsgräns eller turneringar där lagen tävlar om poäng genom att fånga vissa typer av fiskar.



    På det hela taget gerFishing: Barents Sea en uppslukande upplevelse full av spännande aktiviteter och fantastisk grafik som kommer att tilltala dem som letar efter en realistisk fiskesimulator.

    Läs mer

    De bästa priserna för Fishing Barents Sea

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Fishing: Barents Sea

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev