Eneba COM
 
 

Köp Fishing: North Atlantic

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fishing: North Atlantic är ett fiskesimuleringsspel som utspelar sig på den pittoreska kusten i Maine. Spelarna kommer att ge sig ut på havet på jakt efter de bästa fångsterna när de utforskar denna levande och öppna miljö.



    I denna titel kan spelarna anpassa sin upplevelse genom att välja mellan olika båtar, karaktärer och fiskeutrustning. De kan också uppgradera sin utrustning, vilket gör att de kan ta sig längre ut på djupet på jakt efter större och mer sällsynta fiskar.



    Spelarna måste övervaka väderförhållandena och leta efter den perfekta platsen med en idealisk kombination av bete och lockbete, strömmar och plats för att öka sina chanser till framgång. Dessutom gör Fish Finder-funktionen det möjligt för dem att spåra upp skolor eller enskilda fiskar för att fånga den mest värdefulla fångsten som möjligt.



    Förutom att fånga fisk kan spelarna också engagera sig i andra aktiviteter som att hantera fartyg, utforska undervattenslivet eller delta i olika turneringar och uppdrag. Med realistisk grafik och intuitiva kontroller ger Fishing: North Atlantic en uppslukande fiskeupplevelse som även icke-fiskare kommer att njuta av!

    Läs mer

    De bästa priserna för Fishing North Atlantic

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Fishing: North Atlantic

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev