Eneba COM
 
 

Köp Yes, Your Grace

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Yes, Your Grace är ett spel i pixel art-stil med strategiska inslag som utvecklats av Brave at Night och släppts av No More Robots till PC, Mac, Xbox One och Switch. Spelet har liknande mekanik som Reigns spel. Den främsta inspirationen för skaparna var slavisk folklore, monster och legender, med stor uppmärksamhet på detaljerna. Du spelar somKing Eric, härskaren i det fantastiska landet Davern, där hela rikets öde beror på dina beslut. Du har ingen son och saknar en framtida tronarvinge, men du har döttrar att gifta dig med. Din äldsta dotter skulle gifta sig med ledaren för de nordliga barbarerna, men det visade sig inte vara en särskilt bra idé och nu försöker en armé av barbarer invadera de kungliga länderna och slottet. Dina försvarsresurser börjar ta slut och insidan av ditt valv är nästan tomt. Din uppgift är att förvalta de återstående resurserna effektivt för att rädda kungariket från nederlag och skydda den kungliga familjen och deras undersåtar.



    Spelets huvudsakliga handling äger rum i tronsalen, där olika personer kommer till kungen med förfrågningar och problem som ska lösas. Dessa har olika prioriteringar och det är upp till dig vem du ska hjälpa med dina begränsade och minskande resurser. Varje beslut får konsekvenser för alla invånare i kungariket. Tronsalen kommer att besökas av familjemedlemmar och undersåtar som inte alltid tänker på rikets välfärd. Välj klokt vem som förtjänar din hjälp eftersom du också kommer att behöva en armé för att avvärja attacker, inklusive generaler, magiker och jägare. Du måste skapa allianser och uppfylla behov, ibland från nyckfulla undersåtar. Genom att hjälpa någon beviljar vi dem en tjänst som kan bära frukt i framtiden, men det kan också ge oss fiender. Problemen kan vara så enkla som ett bortsprunget djur eller brist på platser att koppla av på, men ganska ofta måste du ta itu med allvarligare problem, inklusive monster som attackerar bybor, hål i muren på ditt slott, eller problem med armén eller kommande strider.



    Stig in i detta fantastiska land med en enorm mängd färgglada karaktärer och deras komplexa dilemman. Bli kung i Yes, Your Grace.

    Läs mer

    De bästa priserna för Yes, Your Grace

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Yes, Your Grace

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev