Instant Gaming EU
 
 

Köp Not Tonight 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Not Tonight 2 är en mörk komedi och en rollspelslivsimitation. Tre personer måste hjälpa en gemensam vän att komma ut ur fängelset genom att ge sig ut på ett äventyr genom ett dystopiskt Amerika för att hämta hans dokument.



    En ung aktivist vid namn Eduardo Suarez har precis blivit Immigration Case # 112 när han blir bortrövad och arresterad under ett möte. Nu hålls han kvar i Miamis gulag i väntan på rättegång och eventuell utvisning. Om han inte får sina dokument i tid kommer det att bli slutet för hans amerikanska medborgarskap.



    Hans tre vänner Malik, Kevin och Mari måste nu ge sig ut på en resa över hela landet genom ett Amerika som härjas av girighet, kapitalism och marginell politik.



    Du är under tidspress för att få din väns papper till honom i tid. Samtidigt måste du, precis som i Papers, Please, se till att dokumenten är i ordning. Du måste också tjäna pengar genom att kontrollera ID-handlingar till kyrkor, kasinon, kapplöpningsbanor och till och med sekter. Du kan till och med behöva spela roliga minispel som rytmspel, skjuta trollkarlar, servera poutine, kontrollera identiteten på kycklingar och mycket mer.



    Kommer detta att bli slutet för Eduardos amerikanska dröm? Du får välja, och In Not Tonight 2, varje beslut har betydelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Not Tonight 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Not Tonight 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev