Instant Gaming EU
 
 

Köp Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition är den nya och förbättrade versionen av en älskad rollspelsklassiker. Remastered Edition är utformad för att tilltala nya spelare samtidigt som den behåller andan från originalet. Spelet har gjorts om av det gamla kreativa teamet och återkommer med uppgraderad grafik, ett nytt soundtrack, fullt röststyrda karaktärer, nya fängelsehålor och flerspelarlägen online över flera plattformar.



      Landet hotas av ett giftigt moln som kallas Miasma och som kan döda allt det rör vid. Det enda sättet för de överlevande bosättningarna att avvärja Miasma är att använda fragment av den stora kristallen, men detta kräver ett bränsle som kallas myrra. Som medlem av Tipas karavaner är det din uppgift att samla in myrra till dessa bosättningar. Men när en möjlighet dyker upp för dig att få slut på Miasma en gång för alla, ger du dig ut på ett stort äventyr som tar dig över hela landet och till och med in i en ny dimension.



      Updated visuals and music. Remastered Edition har HD-grafik och ger en modern version av en gammal klassiker. Innehåller engelska röster för karaktärsdialoger, ny BGM och remixer av låtar samt nya inspelningar av temalåtarna "Sound of the Wind" och "Starry Moonlit Night".



      Cross-platform play. Njut av att spela med dina vänner på olika plattformar. Multispel online är tillgängligt för alla dungeons. En funktion för att spara på olika plattformar är också tillgänglig, så att man kan spela på sin mobila enhet nu och sedan spela senare på en större skärm.



      New content. Lås upp dungeons med hög svårighetsgrad och bossar som aldrig tidigare skådats. Dra nytta av nya skinn, karaktärsvariationer för alla stammar, ny utrustning och nya förbättringsobjekt.



      Led karavanerna på en fantastisk resa för att befria stammarna från Miasmas grepp. Stig in i en värld avFinal Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition.

      Läs mer

      De bästa priserna för Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

      Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

      Kommentarer om Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev