Instant Gaming EU
 
 

Köp La-Mulana 1 & 2: Hidden Treasures Edition

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      En plattformsklassiker gör comeback i La-Mulana 1 & 2: Hidden Treasures Edition. Den här utgåvan ger dig inte bara två spel i ett, utan de som köper en fysisk kopia får också ytterligare saker att följa med på äventyret.



      I La-Mulana 1 spelar du som den berömda arkeologen Lemeza Kosugi, som är på jakt efter att utforska ruinerna i La-Mulana. Det kommer inte att bli lätt; La-Mulana är full av dödliga fällor, sinnesbrytande pussel och våldsamma väktare som kommer att göra allt i sin makt för att motarbeta dig. Du måste vara snabb med både din piska och ditt förstånd för att ta dig förbi dessa hinder och avslöja livets hemliga skatt.



      I La-Mulana 2 spelar du den här gången som Lumisa Kosugi, som är ute för att leta efter sin försvunna far, Lemeza. Du måste hitta honom i Eg-Lana, den uppochnedvända versionen av de berömda ruinerna i La-Mulana. Än en gång måste du vara snabb på fötterna för att ta dig förbi de många fällor och pussel du hittar i din väg.



      Om du köper ett fysiskt exemplar av spelet får du också följande presentartiklar: en Expedition Kit Collector's Box, Archaelogical Anthems 2-Disc Soundtrack, The Tomb of La-Mulana artbook och Siesta in the Ruins Jigsaw Puzzle.



      Är du beredd att möta utmaningarna och hemligheterna på La-Mulana 1 & 2: Hidden Treasures Edition? 



       

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för La Mulana 1 & 2 Hidden Treasures Edition ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se La-Mulana 1 & 2: Hidden Treasures Edition-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till La-Mulana 1 & 2: Hidden Treasures Edition:s kategori : Action.

      Kommentarer om La-Mulana 1 & 2: Hidden Treasures Edition

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev