Eneba COM
 
 

Köp Nine Witches: Family Disruption

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Nine Witches: Family Disruption är ett 2D pixelkonst actionäventyr med en komisk twist som utspelar sig som en förändrad historia av Andra världskriget. Lös pussel, upptäck byn och strid mot nazisterna som försöker att tillkalla mörka krafter för att förgöra de allierade styrkorna



    Sundäe är en rustik by på Norges nordvästra kust. Det tredje rikets Okkulte-SS-division är där för att skörda en mystisk kraft för att slå de allierade styrkorna och vinna kriget. Storbritanniens premiärminister skickar dit dig för att utreda och stoppa nazisterna. Du spelar som Alexei Krakovitz, en tetraplegisk landsförvisad ryss känd för hans forskning inom ockult vetenskap, och Akiro Kagasawa, professorns kapabla assistent.



    Utforska byn och träffa över 70 excentriska och intressanta karaktärer i din jakt på svar på de övernaturliga gåtorna. Samla ledtrådar för att lösa mysterier. Professor Krakovitz kan korsa de levandes värld till de dödas rike och gå igenom det astrala planet, genom kroppsliga barriärer och besitta svaga individer utan att lämna hans rullstol. När situationerna kräver en fysisk touch, byt till Kagasawa som kan transportera föremål för att lösa pussel eller bekämpa tyskar och utomvärldsliga gestaltningar i den sidscrollande actionstriden.

    Läs mer

    De bästa priserna för Nine Witches Family Disruption

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Nine Witches: Family Disruption

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev