Eneba COM
 
 

Köp Black Mesa

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Black Mesa är den ultimata fan-skapade återskapandet av det revolutionerande spelet Half-Life, utvecklat av Valve Software. Detta mycket hyllade spel ger spelarna chansen att återuppleva Gordon Freemans ikoniska äventyr med fantastisk modern grafik och förbättrad spelmekanik som verkligen väcker spelet till liv. Spelarna kommer att förflyttas tillbaka i tiden till forskningsanläggningen Black Mesa, där de måste kämpa mot både mänskliga och utomjordiska fiender för att förhindra att en katastrofal händelse inträffar.



    Black Mesa Black Mesa är utvecklat av Crowbar Collective, en grupp passionerade fans som ägnat över ett decennium åt att finslipa spelets design och mekanik. är en kärleksfull hyllning till originalspelet, med förbättrad grafik och spelfunktioner som förbättrar den klassiska formeln. När spelarna kliver in i Gordon Freemans skor kommer de att uppleva samma spännande äventyr genom forskningsanläggningens skruvade, science fiction-värld, med helt nya fysiksystem, detaljerade animationer och uppslukande ljuddesign som tar upplevelsen till nästa nivå. Black Mesa har hyllats för sin omsorg om detaljerna, där varje aspekt av spelet är minutiöst utformad för att återskapa den klassiska Half-Life-upplevelsen. Spelet innehåller 19 kapitel med intensiva strider, utmanande pussel och spännande möten som drar spelarna djupare in i Gordon Freemans värld. Spelarna kommer att ha tillgång till en mängd olika vapen och prylar, bland annat gravitationspistolen, som gör det möjligt att manipulera fysik och objekt i spelmiljön. Black Mesa har också ett robust flerspelarläge, där spelarna kan delta i dödsmatcher, lagbaserade strider och andra spännande spellägen.



    På det hela taget är Black Mesa en exceptionell hyllning till arvet från Half-Life och blåser nytt liv i denna älskade spelklassiker. Spelare som har spelat originalet kommer att glädjas över att uppleva spelet med förbättrad grafik och spelmekanik, medan nykomlingar kommer att hänföras av det spännande äventyret och den uppslukande värld som Crowbar Collective har skapat. Med sin fantastiska grafik, detaljerade nivåer och utmanande spelupplevelse är Black Mesa ett måste för fans av science fiction-spel och klassiska förstapersonsskjutspel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Black Mesa

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Black Mesa

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev