Instant Gaming EU
 
 

Köp Broken Lines

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Broken Lines får du kämpa mot både levande och döda i en alternativ världshistoria om andra världskriget. Du leder ett gäng på åtta soldater vars plan sköts ner över en förmodad neutral zon. Nu befinner du dig bakom fiendens linjer, men en fientlig armé är inte ditt enda bekymmer. Oförklarligt nog reser sig de döda ur sina gravar och dödar alla i sikte. Nu måste du utkämpa en kamp på två fronter. Kommer du att klara dig tillbaka till säker mark, eller blir du ännu ett offer för kriget?



    Broken Lines är ett taktiskt krigsspel där du leder dina soldater på olika uppdrag, till exempel att förstöra fiendens kommunikationslinjer eller få civila att lämna ett farligt område. Spelet har en tidsbaserad stridsmekanik där enheterna agerar inom ett 8-sekunders spann. Kommandon som du ger sätts i en kö som du kan se, så att du kan bestämma när du vill att vissa åtgärder ska utföras. Du kan pausa för att ge kommandon och ta bort pausen för att se hur de utvecklas.



    Mellan uppdragen kan du vila och prata med dina soldater. Var och en har sin egen personlighet och bakgrundshistoria. Vissa kommer att godkänna de val du gör och andra kommer att avsky dem. Som befälhavare måste du balansera dina behov med dina soldaters förväntningar för att upprätthålla moralen och förhindra att de deserterar.



    Med expansionen "The Dead and the Drunk" introducerar Broken Lines de levande döda i form av en zombieinvasion. Du måste ändra din strategi beroende på var du befinner dig och vilka typer av zombies du möter. De odöda kommer att komma efter både dina och fiendens män, så se till att fienden får bära huvuddelen av zombieanfallet!



    De val du gör kommer att avgöra utgången av din kamp mot både de levande och de döda. Testa din strategiska skicklighet i Broken Lines och led dina kommandosoldater till seger - eller till graven.

    Läs mer

    De bästa priserna för Broken Lines

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Broken Lines

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev