Instant Gaming EU
 
 

Köp Deadlink

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stig in i ett dystopiskt cyberpunk-universum där våld är lösningen på alla problem på Deadlink. I denna hektiska förstapersonsskjutare med stiliserad grafik och roguelike-element är du piloten av en experimentell autonom stridshjälm som utvecklats av Corporate Security Agency. Du är den viktigaste medlemmen i en elitorganisation som har till uppgift att störa skumma korporativa operationer och ställa till problem för de stora företagen.



    Massor av vapen att välja mellan, förbättrade reflexer och snabbhet samt imponerande rörlighetsförmåga gör att du kan ta dig an horder av dödliga fiender på olika sätt. Förlam dem, hugg ner dem i närstrid, bränn dem till en krispig smäll eller skjut dem skoningslöst. Allt är tillåtet så länge du slutför ditt uppdrag, men glöm inte att lämna ett spår av förstörelse efter dig som korporationerna aldrig glömmer.



    Allt eftersom du går framåt i spelet kommer du att låsa upp ytterligare förbättringar som du kan använda på ett nytt skal närhelst ditt blir förstört. Få företagen att betala på Deadlink.

    Läs mer

    De bästa priserna för Deadlink

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Deadlink

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev