Instant Gaming EU
 
 

Köp Retro Machina

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Retro Machina introducerar dig till en framtid som hör hemma i det förflutna. Retro Machina är ett actionspel för en spelare och utspelar sig i en värld som övergivits av människorna och som endast överlåtits till robotar. Endast en stad existerar fortfarande: Endeavour, en retro-futuristisk stad som tornar upp sig över landet. Varje existerande robot arbetar för att hålla staden vid liv, och alla robotar som inte kan göra sitt jobb perfekt blir bortkastade.



    Du är en enda robotarbetare som kastades på skroten av just denna anledning. Men stadens överherrar underskattar din vilja att leva. Du ger dig ut på en resa för att få dig själv reparerad, bara för att tvingas möta alla andra robotar som har klassificerat dig som ett hot mot deras samhälle. Din resa för att reparera inte bara dig själv utan även det som återstår av världen har börjat.



    A retro world. Utforska en enorm stad med ett sci-fi-utseende från 1920-talet. Människorna har alla försvunnit och platsen är på gränsen till kollaps på grund av det. Kan du ta reda på vad som hände med människorna?



    Use your enemies. Ditt eget funktionsfel verkar ha gett dig märkliga nya förmågor. Du kan ta kontroll över robotar och använda dem för att slåss för dig, lösa pussel eller följa dig. Experimentera med olika robotar för att få tillgång till deras unika förmågor.



    A visual feast. Njut av intrikat, handritad konst baserad på retro sci-fi från början av 1900-talet, bland annat verk av Jacques Fresco. Med sina häpnadsväckande karaktärsdesigns och vackra bakgrunder kommerRetro Machina att transportera dig till en värld bortom fantasin.

    Läs mer

    De bästa priserna för Retro Machina

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Retro Machina

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev