Instant Gaming EU
 
 

Köp WORLD OF HORROR

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upplev skräck av episka proportioner medWORLD OF HORROR, ett JRPG inspirerat av H.P. Lovecrafts verk och den hyllade manga-konstnären Junji Ito. Stig in i den märkliga staden Shiokawa, Japan, där den vardagliga, tråkiga tillvaron långsamt korrumperas av de äldre gudarnas återkomst och förorenar staden med galenskap. Vad har orsakat detta? Är det ett straff från himlen eller något mycket mer ondskefullt på gång?



    Välj mellan fem spelbara karaktärer som kommer att försöka förhindra apokalypsen. Du måste ge dig ut på en resa genom kaotiska gator, sjukhus, klassrum och mörka skogar. Utforska, lös pussel, utför märkliga ritualer och samla ledtrådar för att upptäcka den sanna naturen hos det mörker som bor i den här staden. Du kommer att möta verkligt skruvade, mardrömslika varelser i turordningsbaserade strider. Ställ dig i kö för åtgärder och attacker mot dina fiender för att slå ut dem innan de kan överväldiga dig.



    Den 1-bitars svartvita konststilen passar bra till denna störda historia om verkligheten som faller sönder i din egen stad. Kommer du att kunna kontrollera din terror tillräckligt länge för att hindra de äldre gudarna från att göra slut på världen? SpelaWORLD OF HORROR och ta reda på det.

    Läs mer

    De bästa priserna för WORLD OF HORROR

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om WORLD OF HORROR

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev