Instant Gaming EU
 
 

Köp Crusader Kings III

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Återvänd än en gång till medeltiden i det tredje upplagan av det här strategispelet. Den här gången fokuserar spelet mer på rollspelsaspekterna och interaktionerna mellan karaktärerna än ren militär strategi, vilket ger spelet en ny dimension.



    Du kommer även att kunna välja mellan två startdatum, 867 och 1066, vilket startar under vikingatiden som vanligt. Slutdatumet är ännu vid fallet av Byzantium. Välj ett kungligt eller adligt hus från ett antal riken från Island till Indien, från Polcirkeln till Centralafrika. Starta din dynasti och forma dina kadettfögreningar som har sina egna ledare och som för det mesta agerar fristående från deras moderdynasti. En ny resurs, Renown kommer att hjälpa dig att kontrollera förgreningarna i ditt hus.



    Karaktärerna är nu 3D-renderade och har sina säregna drag som påverkar deras stats och beteende, se bara till att du inte går emot din natur, då kommer dina stressnivåer att skapa problem. En del av dessa drag kan föras vidare till dina ättlingar och du kan välja att själv träna dina arvingar eller tilldela förmyndare som har begränsad kontroll över deras beteende. Religion och regering är fortfarande en stor del av spelet. Trogen observans, pilgrimsfärder och finansiering av tempel ökar din Piety-statistik, medan att vara en kättare kan få dig i trubbel och till och med göra dig bannlyst.



    Men oroa dig inte, du kommer fortfarande att leda arméer i krig och roffa åt dig makt, men även arrangera allianser mellan giftermål, offentligt hålla dina löften och belöna dina tjänare med land och hyllningar för att göra dem nöjda.

    Läs mer

    De bästa priserna för Crusader Kings 3

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Crusader Kings III

    Guillaume Deltenre
    Guillaume Deltenre
    2022 guov 13 20:30 dlcompare.fr
    One of the best game i ever play
    Ett av de bästa spelen jag någonsin spelat
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev