Instant Gaming EU
 
 

Köp Wanderlust Travel Stories

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Wanderlust: Travel Stories är en port till många minnesvärda tider och platser. Wanderlust  är en samling historier som berättas av en rad olika karaktärer, vissa unga, andra gamla, men alla är resenärer. Upplev en annan sida av världen genom deras ögon.



    Res till platser som du bara har drömt om. Beundra statyerna på Rapa Nui, hör gatuförsäljarna ropa på dig i Bangkok, korsa Antarktis bländande vita tomhet och se Serengetis böljande slätter. Varje fascinerande berättelse är grundligt undersökt och baserad på verkliga platser och upplevelser. Alla dessa berättelser åtföljs av stillbilder och rörliga bilder, ljudeffekter och lugnande musik.



    Du spelar också en roll genom att forma berättelsen genom dina handlingar och val av dialog. Varje beslut du fattar kan förändra en karaktärs känslor, vilket i sin tur formar hur de ser på världen. Din karaktärs känsloläge avgör också vilka alternativ som finns att välja mellan.



    Wanderlust: Travel Stories är ett meditativt spel som bjuder in dig att förlora dig själv i en annan persons resa. Ungefär som att sätta sig vid fönstret för att läsa en bra bok är detta en upplevelse som är tänkt att absorberas. Och om du inte har fått nog avWanderlust, kan du ladda ner fler reseberättelser från samlingen online.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wanderlust Travel Stories

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Wanderlust Travel Stories

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev