Eneba COM
 
 

Köp Truck & Logistics Simulator

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Truck and Logistics Simulator är ett mycket uppslukande och engagerande spel som låter spelarna uppleva spänningen i att köra lastbil och hantera logistikverksamhet. I det här spelet tar spelarna på sig rollen som lastbilschaufför och logistikchef, ansvarig för att leverera gods till olika platser i staden och hantera verksamheten i ett logistikföretag.



    Spelets realistiska fysikmotor simulerar exakt vikten och hanteringen av olika typer av lastbilar och gods. Detta gör att lastbilskörningen känns mer autentisk och utmanande, vilket kräver att spelarna anpassar sin körstil baserat på den last de transporterar.



    Förutom att köra lastbilarna måste spelarna också hantera verksamheten i sitt logistikföretag. Detta inkluderar att anställa och hantera ett team av förare, köpa och uppgradera lastbilar och förhandla med kunder för att säkra kontrakt för leverans av gods. När spelarna avancerar i spelet kan de låsa upp nya lastbilar och uppgraderingar, så att de kan ta sig an mer utmanande uppdrag och utöka sin verksamhet.



    Truck and Logistics Simulator har en öppen miljö som låter spelarna utforska staden och upptäcka nya rutter och leveransplatser. Spelet innehåller också en dag- och nattcykel samt realistiska vädereffekter, vilket bidrar till den fängslande upplevelsen.



    Spelet har stöd för multiplayer-spel och låter dig dela världen med upp till 24 spelare på flera plattformar. Ni kan spela tillsammans och hjälpa varandra att transportera varor samtidigt som ni expanderar era respektive företag.

    Läs mer

    De bästa priserna för Truck & Logistics Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Truck & Logistics Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev