Eneba COM
 
 

Köp KUNAI

  • PC
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I KUNAI har världen tagits över av mördarrobotar och det är upp till dig, en datorplatta med ninjakunskaper, att rädda den. I denna snabba plattformsspelare som blandar akrobatiska färdigheter och blixtrande ninjaaction måste du besegra en ondskefull A.I. för att rädda motståndsrörelsen och det som är kvar av mänskligheten!



    Du är Tabby, en ninjaplatta märkt med ett sött ansikte på skärmen. Du vaknar upp på en kyrkogård för robotar bara för att upptäcka att Lemonkus har tagit över världen. Du har blivit utvald för att sätta stopp för hans tyranni med ditt mest kraftfulla vapen: kunai, en kastdolk som gör att du kan gripa tag i väggar och tak. Du är begåvad med snabb rörelse, smidighet, gripförmåga och ett snabbt blad, och du måste svänga in i handling och bekämpa Lemonkus hantlangare för att rädda världen!



    Res genom en mängd olika platser, bland annat en ruinstad, öknar, ett luftskepp och många andra. Skär igenom horder av robotfiender med bländande hastighet innan de ens hinner reagera. Använd din kunai för att gripa och svinga dig upp till högre nivåer och få ett övertag på dina fiender. Sök efter hemliga områden och dolda passager. Allt detta med en pixelgrafik-estetik och en enkel färgpalett som påminner om de tidiga plattformsspelens dagar. KUNAI är full av snabb ninjaparkour-action, och när spelet väl startar måste du hålla jämna steg!

    Läs mer

    De bästa priserna för KUNAI

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om KUNAI

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev