Instant Gaming EU
 
 

Köp Dark Devotion

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det har aldrig varit så här mörkt förut och det kommer att bli ännu mörkare med Dark Devotion. Spelet är en utforskning av hemligheterna i ett mystiskt fallit tempel. Sätt din tro på prov i Dark Devotion, ett spel utvecklat av Hibernian Workshop och utgivet av The Arcade Crew och Maple Whispering . Det här spelet är ett test av mod som mäter hur långt du kan gå in i mörkret i sökandet efter svar på dina frågor.



    Funktioner



    Kämpa till döden - Dark Devotion har en detaljerad berättelse. Spelet har fyra unika världar, var och en med uppslukande miljöer. Du har dussintals vapen som du kan använda i detta uppdrag att upptäcka templets hemligheter. Besegra dina fiender och slåss mot försåtliga bossar, använd dina vapen, använd ditt mod, möt dina motståndare och kom ut levande.



    RPG Appeal - Förbättra dina karaktärer med en rad olika vapen, rustningar och reliker. Varje föremål har sina egna attribut och statistik som alla är tillgängliga för anpassning. Maximera din styrka och anpassa dig till de fiender du möter.



    Ett invecklat system av välsignelser, förbannelser och sjukdomar - Templet är utformat för att döda dig; det strävar efter att se dig död. Använd lämpliga föremål för att läka dina sår. Sök igenom varje hörn och skrymsle i templet, leta efter föremål som är användbara i strid och för att läka. Välj klokt; ditt liv hänger på det.



    Det finns ingen annan väg än framåt - Varje dörr stängs automatiskt när du går från en väg till en annan. Vissa av vägarna är sammankopplade och vissa leder dig till vägar som du inte är förberedd på. Tillbringa lite tid vid altarna och be för din säkerhet.



    Detta indie Roguelike Rpg är planerat att släppas under 2019. Så behåll tron tills mörkret kommer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dark Devotion

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Dark Devotion

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev