Eneba COM
 
 

Buy ROBOTICS;NOTES ELITE

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Från skaparna av STEINS;GATE kommer ännu en japansk visuell roman som tänjer på gränserna för genren: ROBOTICS;NOTES ELITE. Spelet utspelar sig på ön Tanegashima och följer berättelsen om Kaito Yashio, en missnöjd ung man vars robotklubb på gymnasiet är på väg att upplösas. Den enda andra medlemmen, den hänsynslösa klubbordföranden Akiho Senomiya, kämpar för klubbens överlevnad på det enda sätt hon vet hur: genom att bygga en gigantisk robot som kallas Gunvarrel och få internationell berömmelse.



    Men saker och ting förändras för duon när Kaito upptäcker en Augmented Reality-notis på sin PhoneDroid: Kimijima-rapporten". Rapporten innehåller instruktioner som måste göras på olika platser på ön och varnar för en konspiration som kommer att påverka hela världen. Den här gången kan Kaito inte vara sysslolös. Han måste resa runt i Tanegashima och använda sin PhoneDroid för att lösa detta digitala mysterium - och kanske hjälpa till med att bygga den där jätteroboten också.



    ROBOTICS;NOTES ELITE höjer nivån på visuella romaner med fullt animerade sekvenser, vacker musik, övertygande karaktärer och flera slut som beror på dina val.

    Läs mer

    De bästa priserna för ROBOTICS;NOTES ELITE

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Comments on ROBOTICS;NOTES ELITE

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev