Instant Gaming EU
 
 

Köp Slitterhead

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Från Keiichriro Toyama, skaparen av Silent Hill ochForbidden Siren series, , kommer ännu en grotesk mardröm: Slitterhead. Slitterhead utspelar sig i en överbelastad och klaustrofobisk stad som liknar Hong Kong och innehåller hemska parasitmonster som kan förvandla människor till avskyvärda varelser med fjäll, spikar, tentakler och tänder. Inte ens polisen kan stå upp mot dem och blir nedskurna innan de ens hinner avfyra ett skott.



      Enligt Toyama: "Spelet går inte helt och hållet in i skräckgenren. Det spänner över flera genrer där skräck uttrycks. Därifrån ville jag bredda spelarbasen som kunde få tillgång till spelet, inklusive spelare som vanligtvis inte spelar skräckspel." Han sa också: "Jag ville ha ett spel som man kan njuta av för sin action, men vars koncept inte enbart kretsar kring att döda fiender. Det skapar konflikter i sinnet, vilket gör att spelarna tvekar att ge sig in i vissa strider."



      Med striderna som en del av spelet har Slitterhead svärd som verkar vara gjorda av blod och som kan skära igenom dessa parasitära monster med lätthet. Stealth kan också ha en framträdande roll, vilket gör att spelarna kan undvika monster som de inte vill slåss mot ännu. Fler detaljer kommer att komma med nya utvecklingar från Slitterhead och Toyama.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Slitterhead ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Slitterhead-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Slitterhead:s kategori : Action.

      Kommentarer om Slitterhead

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev