Instant Gaming EU
 
 

Buy Orwell: Ignorance is Strength

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Lögn och falska nyheter är en del av ditt jobb på Orwell: Ignorace is Strength. I den andra säsongen av Orwells politiska strategispel är ditt mål att kontrollera informationen till förmån för din grupp - det vill säga att du bearbetar "sanningen" för att påverka folkets tankar.



    Du är medlem av The Office, ditt lands säkerhetsstyrka. Du utreder politiska agitatorer som underblåser oroligheter mellan ditt land och grannlandet Parges. Du har särskilt siktet inställt på den revolutionära bloggaren Rhaban Vhart. För att motverka hans version av nyheterna måste du gräva igenom hans privatliv samt hans hustru och brors privatliv. Du undersöker webbsidor, inlägg på sociala medier och till och med privata meddelanden för att hitta smuts. Fastställ dolda agendor och avslöja personerna bakom dem innan de kan lyckas.



    Använd en rad digitala verktyg för att manipulera de berättelser som regeringen ska ge folket. Vapentiserar fakta och berättelser och använder dem för att förstöra agitatorernas liv. Först då kan du få slut på den civila oron och bevara freden mellan de två länderna.



    Orwell: Ignorace is Strength är ett spel om politik, och politik är aldrig rent.

    Läs mer

    De bästa priserna för Orwell Ignorance is Strength

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Comments on Orwell: Ignorance is Strength

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev