Instant Gaming EU
 
 

Köp Peaky Blinders: Mastermind

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Peaky Blinders: Mastermind är ett spännande pusselspel som utspelar sig i den populära tv-serien. Kliv in i rollen som Thomas Shelby, en ökänd kriminell hjärna, och utforma dina egna smarta planer för att genomföra kupper, överlista fiender och överleva.



    Du måste ta kontroll över alla karaktärer från serien, inklusive Tommy, Arthur och Polly, och använda deras unika färdigheter för att smyga förbi eller ta itu med motståndare. Skapa intrikata planer för varje uppdrag genom att manipulera tidslinjer, flytta miljöer eller använda föremål som finns utspridda i miljön. Sätt ihop ett team av brottslingar utöver familjemedlemmar som är lojala mot din sak och kan hjälpa dig att nå seger.



    Det står mycket på spel; planera noggrant men agera snabbt när du tävlar mot tiden. Lös pussel som kräver snabbt tänkande, pröva lyckan på djärva rymningar och övervinn utmanande hinder! Med sin fängslande berättelse, intensiva spelmekanik, frodiga grafik och originalsoundtrack inspirerat av den populära TV-serien lovar Peaky Blinders: Mastermind att bli en oförglömlig upplevelse!

    Läs mer

    De bästa priserna för Peaky Blinders Mastermind

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Peaky Blinders: Mastermind

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev