Peaky Blinders: Mastermind kommer att släppas den 20 augusti

Peaky Blinders: Mastermind kommer att släppas den 20 augusti

Peaky Blinders: Mastermind avslöjades i april, och det är ett spel som utvecklas av Curve Digital som tillåter dig att återförenas med alla de mest ikoniska medlemmarna i Shelby-familjen.

Även om det annonserades att släppas i sommar till PC, PlayStation 4, Xbox One och Nintendo Switch så har det exakta lanseringsdatumet inte varit känt, men Curve Digital har nyligen publicerat en ny trailer för Peaky Blinders: Mastermind som avslöjar att det kommer att släppas den 20 augusti på alla plattformar.

 

 

Spelets tema är inte direkt ett mysterium. Det hämtar miljön och dess karaktärer från serien som sänts på BBC och Netflix. Peaky Blinders: Matermind äger rum innan säsong 1 efter att Tommy Arthur och John återvänt från kriget och det utspelar sig när Tommy blir till chef över Peaky Blinders. Du kommer även att hitta andra karaktärer i familjen - Ada, Polly och till och med Finn, var och en med deras egna förmågor och spelstil. Arthur är exempelvis väldigt bra i strid, och Finn är mer skicklig när det kommer till att smita genom trånga passager och han är en bra ficktjuv.

När det kommer till spelmekaniken så erbjuder Peaky Blinders: Mastermind en originell approach. Du måste lösa pussel med olika karaktärer. Du kan kontrollera deras handlingar som automatiskt spelas in på en tidslinje. Du kan gå tillbaka eller framåt för att synkronisera karaktärernas handlingar genom ett system som påminner om videoredigeringsprogramvaror. Inget är slutgiltigt, du kan alltid ändra dina karaktärers handlingar, men du har begränsat med tid. Så du behöver ha viss insikt och vara en strateg. Peaky Blinders: Mastermind är en passande titel som även hänvisar till Tommys förmåga att förutse saker.

 

 

Peaky Blinders: Mastermind kommer att tilltala alla seriens fans, även om du inte behöver ha sett den för att tycka om spelet. Det kommer att finnas tillgängligt den 20 augusti på alla plattformar och du kan som vanligt köpa det till bästa pris genom vårt prisjämförelseverktyg.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev