Instant Gaming EU
 
 

Köp Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Adventure Time: Pirates of the Enchiridion är ett action-äventyrsspel inspirerat av den populära TV-serien Adventure Time. Spelet är utvecklat av Climax Studios och utgivet av Outright Games.



    Spelets handling utspelar sig i en översvämmad version av Land of Ooo. Spelaren tar kontroll över Finn, Jake och andra av fansens favoritkaraktärer när de ger sig ut på en resa för att ta reda på varför vattennivån har stigit och hur de ska rädda kungariket från den fara som det innebär. Spelet har en öppen värld som låter spelarna utforska olika platser, bland annat Candy Kingdom, Ice Kingdom och Lumpy Space.



    Spelarna kommer att delta i strider genom att använda olika förmågor och elementära attacker. Dessutom måste spelarna samla in skattkartor och ledtrådar som kan användas för att hitta gömda skattkistor som innehåller sällsynta byten, uppgraderingar och power-ups.



    Spelets grafik och ljud är influerade av Adventure Time-tecknadsserien. Spelet har färgglada, stiliserade bilder som återspeglar seriens unika estetik. Spelets soundtrack passar perfekt ihop med spelets atmosfär och varje karaktär har sitt eget unika röstskådespel från seriens originalbesättning.



    Adventure Time: Pirates of the Enchiridion är ett fängslande och roligt spel för både fans av serien och nykomlingar. Spelets engagerande berättelse, uppslukande öppna värld och älskvärda karaktärer gör det till ett spel som alla måste spela.

    Läs mer

    De bästa priserna för Adventure Time Pirates of the Enchiridion

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev