BG PPC IG EN
 
 

Köp Unexplored 2: The Wayfarer's Legacy

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Unexplored 2: The Wayfarer's Legacy är ett roguelite action-RPG-spel med ett avancerat system med procedurellt genererade kartor, uppdrag, nivåer och en intressant grafisk stil där belysningen reagerar på tider på dygnet och stämningar, och fantastisk orkestermusik som reagerar på dina val. Spelet kommer att se olika ut för varje spelare, med en annorlunda värld, underbara vyer och gömda platser att upptäcka. Du spelar rollen som en vandrare vars uppdrag är att krossa Yendors stav. För att göra det måste du resa genom en enorm och unik värld.



    Under din resa kommer du att möta många stammar, fientliga och vänliga. Dessutom kommer många magiska varelser och fiender att stå i din väg. Du kommer att utforska många ruiner och bestiga höga toppar i jakt på mytiska vapen och andra forntida föremål. Ibland kan ett enda vårdslöst drag kosta dig livet. I det här fallet dör din karaktär för alltid. Spelet sparar inte dina framsteg och du kan inte heller ladda ett sparat spel. Ditt äventyr kan dock fortsätta i samma värld men som en annan karaktär och några år senare. Den karaktären kommer att bära konsekvenserna av de beslut som fattades av dess föregångare, så försök att agera klokt, ifall någon annan måste avsluta ditt arbete. Den nya karaktären kommer också att kunna använda de föremål som föregångaren lämnade kvar och kan fortsätta uppdraget att förstöra Yendors stav.



    Men innan du fortsätter till det sista, viktigaste uppdraget, se till att du är väl förberedd för det, för om din karaktär misslyckas kommer världen att gå under och det kommer inte att finnas någon återvändo. Då är det enda som återstår att generera en ny värld och börja från början.



    Läs mer

    De bästa priserna för Unexplored 2 The Wayfarer's Legacy

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Unexplored 2: The Wayfarer's Legacy

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev