Instant Gaming EU
 
 

Köp Rogue Heroes: Ruins of Tasos

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tasos var en gång en fredlig och vänlig plats, men det döljer sig ett fruktansvärt hot under jorden. I djupet av de fyra stora fängelsehålorna blir de urgamla sigillerna allt svagare. Dessa sigill skapades för att skydda världen från de onda titanerna och deras tjänare. När skyddet försvagas börjar de sprida ondska. De gudinnor som skapade dessa sigill har bett om hjälp för att stoppa dessa mörka varelser, och bara ett orädd team av krigare kan göra det.



    Rogue Heroes: Ruins of Tasos är ett klassiskt roguelite action-RPG-spel i pixel-art stil, som kan spelas solo och även i samarbete med upp till 4 spelare. Rogue Heroes har en enorm värld med procedurellt genererade fängelsehålor, vilket garanterar att varje spel kommer att ha olika rumsindelning, fällor och fiender. Din uppgift är att rädda landet Tasos och hela världen från de onda titanerna. Innan du ger dig ut på en resa kommer du att skapa din egen karaktär. Du kan välja mellan 8 olika klasser:



    - Hero - En balanserad klass, stark i många aspekter men inte specialiserad inom något område. Med sin "sprint"-förmåga kommer han att anpassa sig väl till alla scenarier.



    - Ranger - En mästare som kämpar på distans med en båge. Han kan ge hög skada samtidigt som han är mycket rörlig och använder sin "dash"-förmåga för att fly från fara eller för att byta position och gå till motattack.



    - Witch - Utrustad med drycker är hon mycket motståndskraftig, ger hög magisk skada och är mycket rörlig. Tack vare sin kvast kan hon flyga över fällor och avgrunder.



    - Thief - En mästerlig lönnmördare med förmågan att "blekna" för att bli osynlig och öka sin rörelsehastighet ökar. Positionering är nyckeln när man kommer ut ur skuggorna för att leverera ett kritiskt slag.



    - Pirat - Han kan simma långa sträckor och kan hitta gömda skatter. Han är mycket stark i vattnet och kan ta sig till platser som är svåra att nå. Han kan flyga tillsammans med sin papegoja.



    - Knight - Som en tank som kan ge mycket skada är han ett hot mot monster men också långsammare än andra klasser. Han har en "leap slam" som han kan använda för att attackera grupper av fiender eller för att dra sig tillbaka från striden för att skydda sina kamrater.



    - Mage - Denna specialist på runor och magi har skadebonusar när han använder trollstavar och runor och en minskad manakostnad på sina trollformler. Han är dock mycket skör. Han kan använda sin "blink"-förmåga för att teleportera sig själv en liten bit bort och undvika skador.



    - Reaper - Ett skelett som kastar av sig huvudet, vilket studsar mot fiender och föremål.



    Om din karaktär dödas under spelet går ingenting förlorat. Den kan återfödas och förbättras för att ge sig ut på äventyr igen. I spelet kan du hitta en mängd olika vapen. Förutom de klassiska vapnen i andra rollspel kan du också använda boomeranger och gripkrokar.



    Bygg nya strukturer i byn Intori med hjälp av det byte du har fått i fängelsehålorna. Från smedjor eller till och med en plats för fiske, dessa låter dig förvärva nya färdigheter och verktyg som du kan använda på din resa.

    Läs mer

    De bästa priserna för Rogue Heroes

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Rogue Heroes: Ruins of Tasos

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Rogue Heroes
    • Kategorier : Äventyr , Rollspel , Rogue-Like
    • Utgivare : Team17
    • Utvecklare : Heliocentric Studios
    • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Utgivningsdatum : 2021 guovvamánnu 23
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 7ESRB E10
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev