Eneba COM
 
 

Köp Metal: Hellsinger

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Metal: Hellsinger är ett fantastiskt skjutspel i första person som låter dig döda fiender i takt till heavy metal-musik. Spela som The Unknown, hälften demon och hälften människa, och ge dig in i helvetets mardrömslika nivåer på jakt efter hämnd när du skjuter ner horder av demoniska fiender.



    Metal: Hellslinger erbjuder dig en spännande upplevelse med ett mycket originellt spelsystem där du ger ökande bonusskador ju mer du synkroniserar dina skott med musikens rytm. Skjut dina fiender i takt med musiken och du kommer att orsaka oöverträffad förstörelse när du navigerar genom helvetet och möter The Red Judge i en episk konfrontation. Använd dig av en bred arsenal av vapen och ladda upp deras ultimata förmågor för att förgöra dina fiender på de mest spektakulära sätten.



    Spelet har en episk kampanj för en spelare och ett utmaningsläge där du kan sätta din skicklighet i att döda demoner på prov och jämföra den med andra spelares. Soundtracket till Metal: Hellsinger är fullt av originallåtar som skapats speciellt för spelet och det kommer att guida dig genom detta otroliga äventyr av förstörelse och rytm.

    Läs mer

    De bästa priserna för Metal Hellsinger

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Metal: Hellsinger

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev