Eneba COM
 
 

Köp Little Devil Inside

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Little Devil Inside är ett action-äventyrs RPG som tar dig till en värld som människor delar med andra intelligenta raser och monster. Spelet har ett minimalistiskt universum som kombinerar steampunk och fantasy för att erbjuda dig en episk berättelse med många uppdrag att slutföra samtidigt som du får total frihet att utforska världen som du vill. Du kommer att färdas genom alla möjliga typer av miljöer, från stadsmiljöer till öknar, skogar, berg och mycket mer. Om du inte vill resa ensam kan du anlita följeslagare som hjälper dig i dina ansträngningar eller spela i samarbetsläge med andra spelare.



      Överlevnadselement har också en viktig roll i spelet, du måste leta efter resurser för att hålla din grupp igång och hitta skydd från dåliga väderförhållanden. Du måste kämpa mot många hot när du utforskar Little Devil Inside och för att göra det kommer du att ha ett brett utbud av vapen till ditt förfogande. Spelet har också ett utvecklingssystem för dina karaktärer som gör att du kan göra dem starkare genom att förbättra deras rustning, vapen och utrustning.



      Din karaktär kan också rida på hästar och köra en mängd olika fordon för att resa säkrare och snabbare över världen. Mekaniska fordon kommer att kräva regelbundna reparationer och kan också uppgraderas.



      Det finns också dynamiska händelser i Little Devil Inside. Dessa sträcker sig från mindre evenemang med intressanta platser att utforska och skatter att upptäcka, till episka bossstrider med en kort story där du måste övervinna hinder för att besegra din motståndare.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Little Devil Inside ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Little Devil Inside-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Little Devil Inside:s kategori : Äventyr.

      Kommentarer om Little Devil Inside

      • Teknisk information

      • Kategorier : Äventyr , Berättande
      • Utgivare : Neostream Interactive
      • Utvecklare : Neostream Interactive
      • Läge(n) : Solo
      • Systemkrav
        • Minimi
        • OS : TBD
      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev