Instant Gaming EU
 
 

Köp Mortal Shell

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Mortal Shell hämtar inspiration från Dark Souls-serien och ger dig en spännande action-RPG-upplevelse. Spelet tar dig, med detaljerad grafik, till en mörk värld härjad av krig. I spelet kommer du att kunna kontrollera avlidna krigares kroppar, var och en med sina egna förmågor, och använda dem för att slåss mot en mängd olika fiender. Du kan byta kropp när som helst du vill, men ju längre du kontrollerar en, desto mer ansluten kommer du att vara med den och utvidga din kunskap om deras stridsförmåga.



    Du hittar kraftfulla vapen och imponerande fiender som kräver att du behärskar alla slags stridskunskaper för att överleva och fortsätta slåss. Om din kropp förstörs kan du ha tur och hitta en ny nära nog så att du kan ta över den och fortsätta kämpa för ditt liv. Att anpassa dina attacker, blockera och undvika ordentligt är det enda sättet att undvika att förgöras i strid av dödliga fiender.

    Läs mer

    De bästa priserna för Mortal Shell

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Mortal Shell

    gennyshark
    gennyshark
    2022 guov 12 19:40 dlcompare.com
    Mortal Shell is a title that want follow Dark Souls's and Sekiro's wave. But it have his own original mechanics like the ability to choose enclosures with different characteristics and the petrifaction that still allow the game to stand out from other soulslike ones.
    Mortal Shell är en titel som vill följa Dark Souls och Sekiro. Men det har sina egna originella mekanismer som möjligheten att välja inhägnader med olika egenskaper och petrifaction som ändå gör att spelet sticker ut från andra soulsliknande.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev