Mortal Shell beta är öppet för alla

Mortal Shell beta är öppet för alla

Det är ganska troligt att du inte hört om Mortal Shell innan, men exakt tvärtom kommer det vara om vi nämner Dark Souls. Cold Symmetry verkar göra det strålande med utvecklandet av deras kommande action rollspel och de har annonserat att betan för Mortal Shell nu finns öppen för alla på grund av dess populära efterfrågan. Spelet har en vibb av allt det som fansen av Dark Souls-serien vill känna igen och det kommer att kännas bekant för dem. Självklart är det inte samma spel, berättelsen är annorlunda, grafiken är annorlunda, och så vidare, men Mortal Shell påminner fortfarande om spelen som skapades av From Software, och vi måste säga att den gör det på ett mycket bra sätt.

 

 

Vi kan inte kommentera om den slutgiltiga versionen av Mortal Shell då spelet just nu är i beta-fasen, så det kommer ta tid innan det är redo att släppas. Dock så är spelupplevelsen ganska stabil just nu, och du kan prova det själv då alla just nu har tillgång till betan. Allt du behöver göra för att delta är att besöka spelsidan i Epic Games Store och registrera dig för betan, vilket du kan göra gratis, så klart.

 

 

Spelet verkar vara så svårt som Dark Souls så gör dig redo att dö ett antal gånger och förbered dig att bemästra de olika vapnen och stridsstilarna som du kan använda i Mortal Shell om du vill överleva när du slåss mot grymt snygga fiender som du kommer att möta. Om du gillar Mortal Shell och vill jämföra det med det från From Softwares spel, bör du besöka vårt jämförelseverktyg för att hitta bästa pris att köpa något av Dark Souls-spelen.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev