Instant Gaming EU
 
 

Köp Evil West

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Du kan se Evil West som en klassisk western med ett uns av Bloodbornes mörka stil. Skaparna av Shadow Warrior-sagan ger dig detta episka äventyr där du spelar rollen av en vampyrjägare som är på uppdrag att utrota ett mörkt hot som förtär den amerikanska fronten. Res till vilda västern och använd dina stridsfärdigheter och vapen som är speciellt utformade för att bli av med mörka monstruositeter för att hitta källan till ondskan som har spridit sig i regionen. Med utmanande och snabba strider och massor av action erbjuder Evil West dig en spännande upplevelse av monsterdödande som inget annat och kombinerar de bästa egenskaperna hos skräckspel och western. En djup berättelsedriven kampanj och många alternativ för att utveckla din karaktär med olika färdigheter och krafter gör Evil West till ett episkt äventyr som inte liknar något annat.

    Läs mer

    De bästa priserna för Evil West

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Evil West

    FisheyePlacebo
    FisheyePlacebo
    2022 geas 26 10:12 dlcompare.fr
    Si Darksiders rencontrait Van Helsing et tombait dans un portail emmenant ce résultat au Far West on obtiendrait Evil West ! Hâte d'avoir le jeu en mains pour voir si le gameplay a l'air aussi amusant que plaisant que ce qu'on en a vu au SMF2022.
    Om Darksiders mötte Van Helsing och föll in i en portal som förde resultatet till vilda västern skulle vi få Evil West! Jag kan inte vänta på att få tag på spelet för att se om spelet ser lika roligt och underhållande ut som det vi såg på SMF2022.
    Sir_Magnetron
    Sir_Magnetron
    2022 geas 24 23:18 dlcompare.com
    I think it's ok, wishi games would expand on the genre and not stay within the safe borders of gameplay. Good game is good, but come on developers. Can be great too :)
    Jag tycker att det är okej, om man önskar att spelen skulle utvidga genren och inte stanna inom de säkra gränserna för spelandet. Bra spel är bra, men kom igen, utvecklare. Kan vara bra också :)
    Sarge T.
    Sarge T.
    2022 geas 23 01:08 dlcompare.com
    It looks like a pretty cool game really, pretty dark and gory for a "Western" game though - could be mistaken for a 3rd person shooter Diablo clone :D
    Det ser ut som ett ganska coolt spel, ganska mörkt och blodigt för att vara ett "västerländskt" spel - det skulle kunna misstas för en Diablo-klon som är en 3rd person shooter :D
    slimhicadressemail
    slimhicadressemail
    2022 geas 19 00:23 dlcompare.fr
    ça a l'air d'un bon jeu j'espére qu'on sera pas coincé comme sans les autres des éditeur de jeux vidéo
    Det ser ut att vara ett bra spel, men jag hoppas att vi inte kommer att vara fast med det som vi är utan de andra videospelsutgivarna.
    luvkvzu
    luvkvzu
    2022 geas 19 00:18 dlcompare.com
    not usually a fan of these kinda games, but co-op yeehaw dark souls sounds like a fun twist
    Jag brukar inte vara ett fan av den här typen av spel, men co-op yeehaw dark souls låter som en rolig twist.
    Kira_Gaming
    Kira_Gaming
    2022 geas 17 19:31 dlcompare.fr
    un cowboy qui tire sur des vampires pas mal... en espérant que cela ne tourne pas rapidement en "parodie"
    En cowboy som skjuter vampyrer, inte illa... hoppas att det inte snabbt blir en "parodi".
    Awanasgheps
    Awanasgheps
    2022 geas 17 10:56 dlcompare.com
    Van Helsing in the far west on the hunt for abominations with a vast equipment and countless gameplay solutions, both in single and co-op? It looks very promising !!! I look forward to checking, pad in hand, what the Flying Hog guys promised. Cant wait!
    Van Helsing i västvärlden på jakt efter hemskheter med en enorm utrustning och otaliga spellösningar, både i singel och co-op? Det ser mycket lovande ut!!! Jag ser fram emot att med pad i handen kontrollera vad Flying Hog-killarna har lovat. Jag kan inte vänta!
    gennyshark
    gennyshark
    2022 geas 16 22:03 dlcompare.com
    As a vampire hunter we will have to hunt, single or co-op, a monster that terrifies the old savage west, beginning september 20 2022. In addition to firearms, there will also be various gadgets and a glove with electric powers.
    Som vampyrjägare måste vi jaga ett monster som skrämmer det gamla vilda västvärlden, antingen ensamma eller tillsammans, från och med den 20 september 2022. Förutom skjutvapen kommer det också att finnas olika prylar och en handske med elektriska krafter.
    Cabilau
    Cabilau
    2022 geas 16 15:29 dlcompare.com
    I'm not super thrilled about this game. but it has coop so with a friend I might actually find it fun to play. Not that I think it's a bad SP game, it's just not my style.
    Jag är inte så förtjust i det här spelet, men det har coop, så med en vän kan jag faktiskt tycka att det är kul att spela. Inte för att jag tycker att det är ett dåligt SP-spel, det är bara inte min stil.
    fano23
    fano23
    2022 suoi 1 23:17 dlcompare.es
    This looks so cool, will try it for sure
    Det här ser så häftigt ut, jag kommer säkert att prova det.
    Visa fler kommentarer
    • Teknisk information

    • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel , Hack & Slash , Berättande
    • Utgivare : Focus Entertainment
    • Utvecklare : Flying Wild Hog
    • Läge(n) : Solo, Co-op
    • Utgivningsdatum : 2022 skábmamánnu 21
    • Systemkrav
      • Rekommenderat
      • CPU : Intel Core i5-10505 / AMD Ryzen 5 1600
      • RAM : 16 GB
      • GPU : GeForce GTX 1060 / Radeon RX 590
    • Åldersklassificering
    • PEGI 18
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev